Lainaa 5000 €

Vertailussa parhaat 5000 € lainat

Onko suunnitelmissa jokin isompi hankinta? Ostoksia vauhdittaa 5000 euron laina esimerkiksi Nopsalainalta. Tarjolla on myös paljon muita lainavaihtoehtoja, sillä voit valita haluamasi lainasumman 500 – 6000 euron väliltä 500 euron tarkkuudella.

Lainahakemuksen tekemiseen on useita vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Hakemuksen voi tehdä vaivattomasti Nopsalainan verkkohakemuksella. Jos asioit mieluiten puhelimitse, Nopsalainalle voi myös soittaa. Ja mikäli olet Helsingissä, voit myös poiketa paikan päällä Nopsalainan Kampin-konttorissa.

Maksuaikaa voit saada Nopsalainan kulutusluotolle puolesta vuodesta kuuteen vuoteen. Lainaa lyhennetään tasaerissä kerran kuukaudessa. Asiakkaalla on mahdollisuus saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuotta kohti.

Nopsalaina lupaa antaa lainapäätöksen jopa 15 minuutin kuluessa. Lainan saannin edellytyksenä ovat moitteettomat luottotiedot, vähintään 22 vuoden ikä ja säännölliset, riittävät kuukausitulot. Hakemusta edeltävinä kuukausina hakijan nettotulojen tulee olla vähintään 1200 euroa kuussa. Nopsalaina ottaa lainapäätöstä harkitessaan huomioon taloustilanteesi kokonaisuudessaan, joten joissakin tapauksissa sinulle saatetaan tarjota pienempää lainaa kuin mitä olet pyytänyt. Nopsalaina pyrkii kuitenkin ottamaan toiveesi huomioon.

Hakijan on todistettava tulotietonsa sopivan todistuksen avulla, esimerkiksi palkkakuitilla tai tiliotteella. Lainan saantia voit nopeuttaa toimittamalla tulotodistuksen jo hakemuksen lähettämisen yhteydessä.

Koko lainaprosessin voi halutessaan hoitaa tietokoneen välityksellä, joten papereiden lähettämistä tai konttorissa asiointia ei välttämättä tarvita. Tulotodistuksen ja muut mahdollisesti vaadittavat asiakirjat voi toimittaa sähköisesti, ja myös lainasopimuksen allekirjoittaminen hoituu sähköisen allekirjoituspalvelun avulla. Sähköistä allekirjoittamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Lainan korko on vähintään 9 prosenttia lainasummasta, ja sen päälle lisätään vielä asiakaskohtainen marginaali. Oman lainasi hinnan saat selville tekemällä lainahakemuksen. Nopsalaina ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo lainatarjouksen, ja tämän jälkeen voit vielä harkita, hyväksytkö tarjouksen vai et. Hintatasoa voit arvioida Nopsalainan ilmoittamien keskimääräisten kuukausierien avulla.

Keskimääräinen kuukausierä 5000 euron lainalle kolmen vuoden maksuajalla on 214 euroa, joten takaisinmaksettavaa kertyisi yhteensä 7704 euroa. Jos voit maksaa vuodessa, kuukausierän suuruudeksi muodostuu 496 euroa, jolloin kokonaissumma on 5628 euroa.

Nopsalainan taustalla on Bigbank AS:n Suomen sivuliike. Bigbank on Virosta lähtöisin oleva määräaikaistalletuksiin ja kulutusluottoihin erikoistunut pankki. Sillä on toimintaa Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Espanjassa ja Baltian maissa.