Lainaa 5000 €

Vertailussa parhaat 5000 € lainat

LHV

LHV-pankin 5000 euron kulutusluotto sujuvoittaa suurempien hankintojen tekemistä. 5000 euron kulutusluotto voi olla tarpeellinen ratkaisu, jos tarvitset vaikkapa auton tai kotiin on tehtävä remonttia.

LHV myöntää 1000 – 6000 euron luottoja. Itsellesi sopivan luottosumman voit valita 100 euron tarkkuudella, joten sinun ei tarvitse lainata yhtään enempää kuin tarvitset. Maksuaikaa LHV tarjoaa 1 – 3 vuotta, ja maksuajankin saat valita kuukauden tarkkuudella juuri sellaiseksi, joka sinulle parhaiten sopii.

Sinulla on mahdollisuus saada LHV:n kulutusluottoa, jos olet täysi-ikäinen, luottotietosi ovat moitteettomat ja sinulla on säännöllisiä, riittävän suuria palkka- tai eläketuloja.

Lainahakemuksen voit tehdä helposti verkkolomakkeen avulla. Kerää hakemuksen tekoa varten tiedot tuloistasi ja aikaisemmista veloistasi, esimerkiksi asuntolainasta. Saat tiedon lainapäätöksestä parhaimmillaan muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Joissakin tapauksissa hakemus käsitellään manuaalisesti, jolloin saat luottopäätöksen viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lopullista lainasopimuksen solmimista varten sinun on toimitettava LHV:lle todistus tulojesi suuruudesta, esimerkiksi palkkalaskelma tai eläkepäätös. LHV voi pyytää myös veroilmoituksen erittelyosaa. Saat tarkemmat tiedot tarvittavista liitteistä luoton esipäätöksen yhteydessä. Liitteiden toimittaminen onnistuu postitse, sähköpostilla tai faksilla.

Lainahakemuksen lähettäminen ei vielä sido mihinkään, joten voit harkita lainapäätöstä vielä lainatarjouksen saatuasi. Jos hyväksyt lainatarjouksen, nopein tapa edetä on toimittaa vaadittavat liitteet sähköisessä muodossa ja allekirjoittaa lainasopimus Internet-palvelun avulla. Sopimuksen sähköistä allekirjoittamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

LHV-kulutusluoton kiinteä korko on 9,9 – 14,9 prosenttia. Korko määräytyy kuitenkin aina asiakaskohtaisesti. Keskimääräiset lainakulut voit tarkistaa LHV:n laskurin avulla. 5000 euron laina on mahdollista maksaa esimerkiksi 181 euron kuukausierissä, jolloin maksuaika on kolme vuotta. Jos pystyt maksamaan suurempia kuukausieriä, voit maksaa lainasi esimerkiksi vuodessa, jolloin kuukausierän suuruus on 471 euroa. Lainat maksetaan aina takaisin tasaerissä kerran kuukaudessa. Kuukausierät sisältävät kaikki lainasta koituvat kulut.

LHV:n laina joustaa, sillä voit saada lainaasi lyhennysvapaita kuukausia ja muokata maksuohjelmaasi. Joistakin muutoksista voidaan periä kuluja. Voit myös saada LHV:lta lisää lainaa, mikäli aikaisempi lainasi on alle 6000 euroa. Tällöin sinulle voidaan myöntää uusi, suurempi laina, joka kuittaa vanhan lainan ja kattaa myös uuden tarpeen.

LHV-pankki on lähtöisin Virosta. Sillä on Suomessa ja Baltian maissa jo yli 140 000 asiakasta.