Lainaa 5000 €

Vertailussa parhaat 5000 € lainat

Kulutusluotot ja käyttöluotot antavat taloudelle joustovaraa. Jos perheeseen on hankittava yllättäen uusi auto, vuosien säästäminen ei välttämättä ole vaihtoehto. Toisaalta kulutusluottoja käytetään myös vähemmän akuuttien menojen rahoittamiseen. Kulutusluoton avulla voi alkaa vaikkapa uusi veneily- tai moottoripyöräilyharrastus tai lomamatka.

Kulutusluoton ottamiselle ei ole estettä, jos talous on kunnossa. Säännöllisestä kuukausipalkasta nauttiva voi saada luottoa helposti, kunhan aikaisempia velkoja ei ole liikaa. Jos kuukausitulot ovat pienet ja niskassa on jo asuntolaina, luotto voi jäädä myöntämättä, mikäli katsotaan, ettei hakijalla ole edellytyksiä kulutusluoton takaisinmaksuun.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Nykyään on mahdollista hoitaa kaikki lainaamiseen liittyvät tapahtumat Internetin välityksellä. Lainahakemus lähetetään verkossa ja asiakkaat tunnistetaan verkkopankkitunnusten avulla, tulotodistukset voi lähettää sähköpostilla ja jopa luottosopimuksen allekirjoittamisen voi tehdä sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Jotkut palvelut saattavat kuitenkin edellyttää, että tulotodistukset ja luottosopimukset toimitetaan postitse.

Toisaalta laina-asioita ei ole mikään pakko hoitaa verkossa. Lainahakemuksen voi usein tehdä myös puhelimitse tai käymällä konttorissa.

Kulutusluottomarkkinoilla on nykyään myös lainoja välittäviä ja kilpailuttavia palveluita, jotka eivät itse lainaa rahaa. Näiden palvelujen etuna on, että lainaa haluavan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, ja vastauksena voi olla parhaimmillaan kymmeniä lainatarjouksia, joista voi valita mieleisensä. Myös nämä palvelut löydät sivustoltamme.

Erikoisempi vaihtoehto kulutusluotolle on vertaislaina. Vertaislainapalveluiden ideana on saattaa yhteen lainanantajat ja –tarvitsijat, ja vertaislainayhtiö toimii ainoastaan välittäjänä. Esimerkiksi Fixura-palvelun etuna on, että luoton koron voi valita itse. Toisaalta vertaislainaan liittyy epävarmuutta, sillä lainasumman täyttymistä voi joutua odottelemaan pitkään, eikä riittävää määrää rahoittajia välttämättä löydy.

Lainaa5000.netin avulla voit helposti vertailla erilaisia kulutusluottoja tarjoavia palveluita, niiden ehtoja ja hintatasoa. Useimmat palvelut harkitsevat lainan hinnan asiakaskohtaisesti, joten saat lainasi tarkemman hinnan selville lähettämällä lainahakemuksen.