Lainaa 5000 €

Vertailussa parhaat 5000 € lainat

Etsitkö sopivaa kulutusluottoa? Freedom Rahoitus voi hoitaa etsimisen puolestasi.

Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä. Lähetä lainahakemus, ja Freedom Rahoituksen lainaneuvojat auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan lainaratkaisun. Lainahakemuksen tekeminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ovat asiakkaille ilmaisia palveluita.

Aloita lainaaminen täyttämällä lainahakemus Freedom Rahoituksen verkkosivuilla tai soittamalla asiakaspalveluun. Freedomin edustamat luotonmyöntäjät tarjoavat 500 – 30 000 euron suuruisia lainoja 1 – 12 vuoden maksuajalla, joten mieti valmiiksi, kuinka suuren luoton tarvitset ja kuinka paljon pystyt lyhentämään lainaa kuukaudessa.

Freedom Rahoituksen lainalaskurin avulla voit arvioida, missä ajassa pystyt maksamaan takaisin toivomasi lainasumman. Jos lainaat 5000 euroa kahden vuoden maksuajalla, kuukausierän suuruus on 233 euroa, mikäli lainan korko on 11 %. Jos maksuaika on neljä vuotta, kuukausierän suuruus on 129 euroa. Luoton korko määräytyy kuitenkin asiakaskohtaisesti, joten korko voi olla korkeampi. Lainan lopullinen hinta selviää lainatarjouksesta.

Voit saada Freedom Rahoituksen kautta kulutusluottoa, jos olet vähintään 20-vuotias eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Kulutusluoton myöntäminen edellyttää lisäksi säännöllisiä työ- tai eläketuloja, jotta lainaajalla on edellytyksiä maksaa luottonsa takaisin. Vakuuksia tai takaajia ei kuitenkaan tarvita. Varaudu ilmoittamaan ja todistamaan kuukausitulojesi määrä.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, henkilökohtainen lainaneuvojasi ottaa sinuun yhteyttä. Voit saada lainatarjouksen jopa saman päivän aikana. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, saat rahat tilillesi muutaman pankkipäivän kuluessa.

Jos haet lainaa yksin, voit saada korkeintaan 20 000 euron luoton. Voit hakea lainaa myös yhteisvastuullisesti avo- tai aviopuolison kanssa, jolloin lainan maksimisumma on 30 000 euroa. Yhteisvastuullinen laina voi olla kätevä ratkaisu esimerkiksi kodin yhteisten hankintojen tekoon. Rinnakkaishakijaa koskevat samat ehdot kuin lainan päähakijaa.

Voit hakea Freedom Rahoitukselta luottoa myös aikaisempien lainojen yhdistämistä varten. Jos lyhennät samanaikaisesti useita pieniä lainoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä, sillä voit säästää kuluissa huomattavasti.

Freedom Rahoitus kuuluu pohjoismaiseen Freedom Financeen. Yhtiö aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 2004, ja vuodesta 2009 asti se on toiminut myös Suomessa. Freedom Rahoitus mainitsee vahvuuksikseen henkilökohtaisen palvelun ja paikallisten lainamarkkinoiden hyvän tuntemuksen.