Lainaa 5000 €

Vertailussa parhaat 5000 € lainat

Oletko kyllästynyt etsimään lainatarjouksia? Kokeile Etuaa.

Etua on palvelu, joka välittää lainahakemuksia ja –tarjouksia. Laadit vain yhden hakemuksen, saat vastaukseksi monta tarjousta Etuan yhteistyökumppaneilta. Voit valita tarjouksista minkä haluat – tai jättää valitsematta, sillä lainahakemuksen teko ei velvoita ottamaan lainaa.

Voit saada luottoa, kunhan täytät tietyt kriteerit. Sinun tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt, eikä sinulla saa luonnollisesti olla maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla on oltava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, jotka riittävät lainan lyhentämiseen. Etua hyväksyy lainanhakijat, jotka ansaitsevat vähintään 1 100 euroa kuukaudessa.

Tarjolla on lainasummia 500 eurosta 35 000 euroon, joten Etua helpottaa varsin monensuuruisia rahavajeita. Maksuaikaa voit puolestaan saada 1 – 5 vuotta. Maksuaikaa lyhentämällä tai pidentämällä voit säätää lainan kuukausierät tulotasoosi sopiviksi.

Lainalaskurin avulla voit arvioida, minkä suuruiseksi kuukausierä muodostuu milläkin maksuajalla. Huomaa, että laskuri on kuitenkin vain suuntaa-antava, ja lopulliset tiedot saat lainatarjouksesta. Esimerkiksi 5000 euron laina tuottaisi 161 euron suuruisia kuukausieriä, jos maksat lainan kolmessa vuodessa. Yhden vuoden maksuajalla kuukausierän suuruus olisi puolestaan 440 euroa.

Lainahakemuksen voit tehdä verkkolomakkeen avulla. Voit ilmoittaa hakemuksen yhteydessä, jos kaipaat esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia tai haluat käyttää lainaa aikaisempien lainojen poismaksamiseen. Sinulta kysytään myös tietoja työsuhteestasi, tuloistasi ja muista maksamattomista lainoistasi. Lopuksi sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnusten avulla.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, lainantarjoajat ovat sinuun yhteydessä. Jos kiinnostut heidän tarjouksistaan, olet jatkossa suoraan yhteydessä heihin, sillä Etuan osuus rajoittuu lainatarjousten välittämiseen.

Useimmat luotontarjoajat haluavat, että todistat tulosi esimerkiksi palkka- tai eläketodistuksen avulla. Voitkin nopeuttaa lainaprosessia hankkimalla kyseiset dokumentit jo valmiiksi. Myös henkilötodistuksen kopio kannattaa varata. Lisäksi joissakin tapauksissa lainayhtiö saattaa pyytää kopiota esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosasta.

Etua Oy on suomalainen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys, joka on perustettu vuonna 2008. Yhtiö on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija, jonka tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Etuan avulla voit pyytää tarjouksia kulutusluotoista, asuntolainoista ja luottokorteista.